It’s all about your smile.

Lumiere Dental Clinic iti ofera:

O gama larga de servicii de stomatologie: preventie si profilaxie dentara, protetica dentara (coroane, fatete sau proteze), parodontologie, implantologie, endodontie, ortodontie (aparate mobile, invisalign si alte proceduri de ultima generatie), estetica dentara (obturatii, fatete, coroane, incrustatii, omeloplastii, chirurgie gingivala).

 • Service Tooth

  Medicina Dentara Generala


  Pentru a putea vedea care este situatia sanatatii dentare a unui pacient este intotdeauna nevoie de o consultatie stomatologica.

  Detalii
 • Service Tooth

  Profilaxie si Preventie


  Una dintre cele mai importante preocupari ale medicilor de la Lumiere Dental Clinic este promovarea masurilor de igiena orala in randul pacientilor, acestia primind sfaturi despre igiena orala.

  Detalii
 • Service Tooth

  Estetica Dentara


  Tratamentul estetic este recomandat in cazul in care dintii au fost afectati de carie, sunt decolorati, erodati sau ciobiti, daca restaurarile precedente sunt neatractive sau dintii nu sunt aliniati corespunzator, sau daca pacientul doreste sa modifice forma, dimensiunea si culoarea dintilor sau spatiile dintre dinti.

  Detalii
 • Service Tooth

  Endodontie


  Tratamentul endodontic presupune indepartarea tesuturilor inflamate sau necrozate, precum si eliminarea resturilor organice din canalele radiculare, pentru ca apoi acestea sa poata fi obturate cu materiale biocompatibile.

  Detalii
 • Service Tooth

  Ortodontie


  Ortodontie se concentreaza pe diagnosticarea, prevenirea si tratamentul anomaliilor dentare si faciale. In termeni simpli, tratamentul ortodontic nu se refera doar la indreptarea dintilor,ci si despre alinierea maxilarelor, mentinerea sanatatii gingiilor si a articulatiilor maxilare si imbunatatirea esteticii zambetului si a profilului facial.

  Detalii
 • Service Tooth

  Protetica Dentara


  Lipsa unui dinte sau a unui grup de dinti lasa un loc liber pe arcada si poate produce tulburari fizionomice, fonetice si masticatorii, tulburari care pot determina afectiuni parodontale, articulare sau digestive. Clinica stomatologica Lumiere Dental ofera o gama larga de lucrari in protetica dentara.

  Detalii
 • Service Tooth

  Chirurgie Dentara


  Bazandu-ne pe profesionalismului medicilor cu care lucram, dar si pe calitatile aparaturii de ultima generatie pe care o folosim in cabinetul Lumiere Dental Clinic, va garantam ca orice tratament stomatologic va fi lipsit de durere.

  Detalii
 • Service Tooth

  Implantologia Dentara


  Implantologia este specialitatea stomatologica chirurgicala ce include interventiile prin care dintii pierduti sau grav deteriorati sunt inlocuiti cu implanturi dentare.

  Detalii
 • Service Tooth

  Parodontologie


  Tratamentul bolilor parodontale este unul complex, intensiv si individualizat. In completarea tratamentului bolii parodontale, pentru a obtine rezultate stabile pe termen lung, este necesara indepartarea factorilor favorizanti.

  Detalii