clinica Lumiere Dentalinstrumente clinica Lumiere Dental

Despre noi


LUMIERE DENTAL CLINIC isi deschide portile la inceputul anului 2022. Cu o echipa de profesionisti cu experienta vasta in domeniul stomatologic, Lumiere Dental Clinic isi propune sa devina unul dintre cele mai importante cabinete dentare din Bucuresti.

Prin standardele calitative inalte, echipa de medici internationali, tratamente de cea mai buna calitate, aparatura si tehnologii de ultima generatie va oferi pacientilor servicii stomatologice premium.

Serviciile oferite cuprind un spectru larg si investim constant in instruirea personalului nostru, pentru a putea oferi clientilor nostri ingrijiri la cele mai inalte standarde.

Suntem pasionati de zambete, iar a avea cea mai recenta tehnologie este un pas pe care il putem face pentru a va ajuta sa va salvati dintii!

Contact
line divider

Fondator Lumiere Dental Clinic


Dr Ibrahim Kassab

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul stomatologic, Dr Ibrahim Kassab a pus bazele Lumiere Dental Clinic in Romania pentru a ne impartasi din expertiza si cunostiintele sale in domeniul Parodontologiei, Ortodontiei si Estetica Dentara.

Dr Kassab nu este la prima experienta, el fiind fondatorul Clinicii Human Care Center, Siria, inca din 2010.

A participat la peste 100 de congrese internationale in domeniul medicinii dentare si are un portofoliu larg de pacienti si cazuri speciale atat in Romania cat si in Siria.

DR IBRAHIM KASSAB
  • diploma 1
  • diploma 2
  • diploma 3
  • diploma 4
  • diploma 5